Oxtorgets Hälsocentral, tidigare Per Ahlströms familjeläkarmottagning, har sedan 1994 funnits i Söderhamn. Vi är en välfungerande vårdcentral med ett lättsamt arbetsklimat och stor flexibilitet, där medarbetarna trivs och hjälps åt. Av länets 41 hälsocentraler har Oxtorgets Hälsocentral under de senaste åren blivit utsedd till den mest uppskattade av såväl patienter som medarbetare! Oxtorgets Hälsocentral ägs av Doktorama och systercentralen i Söderhamn heter Söderhamnsfjärdens Hälsocentral.

Din profil
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Lång erfarenhet och bredd inom området är meriterande. Vi sätter stort värde på egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och en vilja att gemensamt driva utvecklingen framåt.

Tjänstebeskrivning
Sedvanlig distriktsläkartjänst. Självständigt mottagningsarbete. Arbete med särskilda boenden eller BVC om vilja och intresse finns.

Vi erbjuder
Familjeläkare Oxtorgets Hälsocentral[unordered_list style=”tick”]

  • möjligheten att arbeta på en väl fungerande mottagning med god bemanning tillsammans med ett sammansvetsat arbetslag med hög kompetensnivå och stor effektivitet
  • flexibel arbetstid
  • önskad tjänstgöringsgrad
[/unordered_list] Jour
Deltagande i jour och beredskap. Aktiv jour vardagkvällar 17–20, helgdagar 10–18, beredskap 17–08 vardagar samt 08–08 helgdagar.

Kontaktperson
Robert Hill, verksamhetschef
Tel: 0270-707 03
Mobil: 070-301 90 62
E-post: robert.hill@doktorama.se

Söderhamn
Hälsocentralen ligger i staden, ca 1 km från Söderhamns järnvägsstation och några minuters bilfärd från E4.
Karta över Söderhamn på eniro.se »

Skog och skärgård

Söderhamn ligger vid kusten i södra Hälsingland. Här finns möjligheter för dig som gärna njuter av både skog och hav. I Söderhamns omgivningar kan du på vintern att åka skidor eller varför inte långfärdsskridskor inåt landet. Sommartid kan du åka båt, bada och njuta av skärgården. Sportfisket i trakten är vida känt.

Eftersom vi är ett växande företag och alltid är ute efter nya talanger: Hör av dig om du är intresserad av att bli del av länets bästa hälsocentral!