Vill du jobba hos oss? Vi har alltid plats för kompetenta medarbetare!

Vi bedriver en högkvalitativ och effektiv primärvård i det lilla formatet med hög tillgänglighet, gott bemötande och hög medicinsk kvalitet. Doktorama ägs av ett antal av hälsocentralernas medarbetare. Vi vill att våra mottagningar ska vara viktiga och centrala för våra medborgare och att vi är förstahandsvalet inom den öppna vården genom våra verksamheters goda verksamhet och rykte.

JUST NU SÖKER VI:

FYSIOTERAPEUT

DIN PROFIL

Du är fysioterapeut.
Du vill utvecklas och lära dig mer tillsammans med oss på hälsocentralen. Det förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och en vilja och förmåga att lära dig nya saker och att pröva nya arbetssätt. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Vi hoppas också att du har kunskaper och insikter som vi kan ta till oss på hälsocentralen för att utveckla vår verksamhet ytterligare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

TJÄNSTEBESKRIVNING

Självständigt arbete på hälsocentral som sker i samverkan med andra. Uppdraget hos oss innebär bedömning och behandling av patienter med de olika rehabiliteringsbehov som förekommer inom primärvården.

VI ERBJUDER DIG

Möjligheten att arbeta på en väl fungerande mottagning med god bemanning tillsammans med ett sammansvetsat arbetslag med hög kompetensnivå och effektivitet.

ANSTÄLLNING

Tillsvidare, heltid. Du kommer att arbeta på våra hälsocentraler i Söderhamn och Hudiksvall.

TILLTRÄDE

Så snart som möjligt, ansökningar tas emot löpande och intervjuer hålls kontinuerligt.

DIN ANSÖKAN

Ansökan via mail skickas till:
ansokningar@doktorama.se

Ansökan via vanlig post skickas till:
Att: Lotta Friberg
Doktorama Söderhamn AB
Box 162
826 24 Söderhamn

KONTAKTPERSON

Lotta Friberg, mottagningschef
Mobil: 070-697 29 40
E-post: lotta.friberg@doktorama.com